Afscheid Athene en aankomst Kiveri

Afscheid Athene en aankomst Kiveri

Category : Uncategorized

Sinds zondag zijn wij weer verhuisd naar Kiveri, dat is een klein dorpje vlak bij Nafplio. We hebben vrijdag nog in ‘ons’ restaurant in Athene gegeten, was erg lekker en leuk. Athene uit eten, Griekenland - BQ YachtingPersoneel kende ons inmiddels en de wijn kwam in grote getale ‘van het huis’ op tafel te staan. Hele vriendelijke mensen en Christos zei ons langs te komen op zijn motor, even afwachten of dat ook echt gebeurt, maar we hebben we telefoonnummers uitgewisseld.

Zaterdag zijn we ook nog uit eten geweest met 2 Grieken waar Querijn mee samen werkt, en partners en kinderen. Met z’n achten in Mikrolimano, dat ligt in Pireaus. Een baai met haven en heel veel restaurantjes. Erg leuk en veel over Grieken en Griekenland geleerd 🙂

Woning Kiveri, Nafplio - BQ Yachting, zeilen in GriekenlandZondag was het inpakken en wegrijden, maar omdat we zaterdag ook nog samen even een drankje gedronken hadden na het etentje, voelde we ons niet echt heel erg fit. Mocht niet baten want na 1,5 uur rijden kwamen we in ons fantastische nieuwe huis aan! Uitzicht is echt heel erg mooi. Kunnen we uren naar staren… Zondag was het alleen heel erg regenachtig dus konden nog weinig zien van wat we de volgende ochtend zagen:Uitzicht woning Kiveri, Nafplio - BQ Yachting, zeilen in Griekenland

Zo mooi en zo rustig. Gister gelijk even hardgelopen om het dorpje te verkennen (en om dat weer even op te pakken want in Athene kwam het er vaak niet van…) en we hebben hier een bakker, kleine supermarkt en tal van restaurantjes. Die moeten we snel maar eens gaan proberen want de vissers varen af en aan voor ons huis! Gister zijn we ook al even in Nafplio geweest voor wat ‘grote boodschappen’ en omdat de zon scheen, zijn we ook even lekker op een terrasje gaan zitten. Wij vervelen ons voorlopig nog niet!
Dit weekend gaan we kijken of we kunnen skiën, we kunnen de berg (bedekt met sneeuw!) vanaf ons huis zo’n beetje zien liggen. Maar nu eerst weer aan het werk….

Werkplek woning Kiveri, Nafplio - BQ Yachting, zeilen in Griekenland


Leave a Reply

Volg ons

Please check your feed, the data was entered incorrectly.