Meezeilen

Meezeilen is een mooie manier om kennis te maken met het zeilen op zee en zeilen op een groter jacht dan je nu misschien gewent bent. Meezeilen betekent dat je alles aan dek mag doen, maar niks hoeft. De eindverantwoording ligt bij de schippers. Zo kun je dus onbezorgd kennis maken met het zeilen. Heb je verder geen ambities om echt te leren zeilen is dat natuurlijk geen probleem, de bemanning van BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen kan het jacht volledig zelf varen. Alles kan en mag.
Aan boord is er ruimte voor 4-6 meezeilers. Dus je kunt met een aantal vrienden of familieleden, maar ook individueel meevaren (het zeiljacht afhuren behoort ook tot de mogelijkheden).  Wil je gebruik maken van deze unieke optie, bel of mail dan snel voor meer informatie en het afstemmen van de route en reis!

Meezeildata 2018

Athene (Argo-Saronische golf)

Athene 1 week 2 weken*
April 28
Mei 5 12 19 Cyclades*
Juni 2 9 16 23 30
Juli 7 7 Ath-Lef* 28 14 21 28
Augustus 4 4 Lef-Ath* 11 18 25
September 1 8 15 22 29
Oktober 7 14 21

Klik hier om een idee te krijgen van een mogelijke route.

*Het is mogelijk om 1 week mee te varen tijdens een 2 weekse meezeilvakantie. Je stapt dan af/op een locatie met voldoende mogelijkheden van/naar Athene (bijvoorbeeld Poros een eiland met een ferry dienst).

*19 mei starten we vanuit Athene een 2 weekse route door de Cyclades. Het is mogelijk om 1 week mee te varen.

*We bieden dit jaar 2 one way routes aan. Van Athene naar Lefkas op 7 juli en van Lefkas naar Athene op 4 augustus. Het voordeel van een one way is dat je nooit dezelfde plaatsen aandoet.

 

Lefkas

1 week 2 weken*
Juli 7 Ath-Lef* 14 28 21
Augustus 4 Lef-Ath*

Klik hier om een idee te krijgen van een mogelijke route.

*Het is mogelijk om 1 week mee te varen tijdens een 2 weekse meezeilvakantie. Je stapt dan af/op een locatie met voldoende mogelijkheden van/naar Lefkas.

*We bieden dit jaar 2 one way routes aan. Van Athene naar Lefkas op 7 juli en van Lefkas naar Athene op 4 augustus. Het voordeel van een one way is dat je nooit dezelfde plaatsen aandoet.

 

Sporaden

2 weken*
Juli 28

Klik hier om een idee te krijgen van een mogelijke route.

*Het is mogelijk om 1 week mee te varen tijdens een 2 weekse meezeilvakantie. Je stapt dan af/op een locatie met voldoende mogelijkheden van/naar Skiathos.

Het is dit jaar mogelijk om het ‘moederschip’ volledig af te huren. Zo ben je bijvoorbeeld met een groep vrienden of familie (samen met de schipper(s)) de enige aanboort.  

 

Prijzen

In het hoog seizoen (van 7 juli tot 25 augustus) betreft de prijs voor een meezeilweek van zaterdag tot zaterdag € 575 per persoon. Bij het afhuren van het ‘moederschip’ betreft de prijs € 2250 voor een Beneteau Cyclades 39.3 (geschikt voor maximaal 8 personen (excl 1 of 2 schippers) met 3 slaapkamers, 2 toiletten, buitenplotter en een gelat grootzeil) en € 2600 voor een Beneteau Cyclades 43.4 (geschikt voor maximaal 10 personen (excl 1 of 2 schippers) met 4 slaapkamers, 2 toiletten, navigatie buiten en een gelat grootzeil).

In het laag seizoen (ook de voorjaarsvakantie en herfstvakantie) betreft de prijs voor een meezeilweek van zaterdag tot zaterdag € 525 per persoon. 

Bijkomende kosten:
schatting:
Vliegtickets € 250 – 350 per persoon
Deelname aan de boordkas € 175 per week
Eten en drinken aan de wal € 200 per week, afhankelijk van wensen
Indien one way, transferkosten € 30 per persoon
Eigen uitgaven

We zijn altijd bereidt om samen naar verschillende mogelijkheden te kijken. Ben je benieuwd en vraagt het naar meer? Neem gerust contact met ons op!

Je kunt ook op meezeilengriekenland.nl kijken voor routes die sowieso gevaren worden. Je kunt gelijk leuke routes lezen en alvast met de voorpret beginnen! Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.


Volg ons

Something is wrong.
Instagram token error.
1