Meezeilen

Meezeilen is een mooie manier om kennis te maken met het zeilen op zee en zeilen op een groter jacht dan je nu misschien gewent bent. Meezeilen betekent dat je alles aan dek mag doen, maar niks hoeft. De eindverantwoording ligt bij de schippers. Zo kun je dus onbezorgd kennis maken met het zeilen. Heb je verder geen ambities om echt te leren zeilen is dat natuurlijk geen probleem, de bemanning van BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen kan het jacht volledig zelf varen. Alles kan en mag.
Aan boord is er ruimte voor 4-6 meezeilers. Dus je kunt met een aantal vrienden of familieleden, maar ook individueel meevaren (het zeiljacht afhuren behoort ook tot de mogelijkheden).  Wil je gebruik maken van deze unieke optie, bel of mail dan snel voor meer informatie en het afstemmen van de route en reis!

Meezeildata 2021

Klik hier om een idee te krijgen van een mogelijke route.

We zijn altijd bereidt om samen naar verschillende mogelijkheden te kijken. Ben je benieuwd en vraagt het naar meer? Neem gerust contact met ons op!

Je kunt ook op meezeilengriekenland.nl kijken voor routes die sowieso gevaren worden. Je kunt gelijk leuke routes lezen en alvast met de voorpret beginnen! Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.


Volg ons

Please check your feed, the data was entered incorrectly.