Spannende tijden…

Spannende tijden…

Category : Uncategorized

VoorjaarGriekenlandHet is zo fijn in Griekenland! Na al een VoorjaarGriekenland2paar dagen in korte broek gelopen te hebben en maar smeren met zonnebrand zijn we nog meer verliefd op dit land, en klimaat! Zo heerlijk! Het voorjaar is in volle gang. Het uitzicht verveeld ook nog niet en de ‘rust’ zijn we zeker nog niet zat. Ontbijt, koffie en lunch samen in de zon, in de avond met een wijntje (tot deze week de alcoholvrije periode begon = 3 dagen..) voor de open haard. Het leven klinkt als vakantie, en zo voelt het ook.

Met nog enige moeite passen we ons aan het tempo van de Grieken aan (Siga Siga…!). Afgelopen 2 weekenden waren met name in de zon met nog een krant van 2 weken terug 🙂
Dit tempo hebben we natuurlijk niet wanneer er zaken gedaan moeten worden. En die doen we veel. De verhuur van zeiljachten gaat voorspoedig door en ook melden zich groepen voor uitjes met vrienden en groepen van bedrijven. Niet dat alles geboekt wordt nog, maar er is zeker veel belangstelling. En dan vinden wij fijn! Op Facebook gaan we richting de 100 ‘vind ik leuks’ en ook de websites worden meer gevonden en langer bezocht dan eerder. Dus alles gaat volgens plan.
NafplionZo ook het kopen van de boot. Alleen is het nu zo ontzettend spannend! Al zouden we graag nu alles erover willen vertellen, dat doen we pas wanneer het officieel rond is. Even afwachten dus nog… Maar we zijn dichtbij.
We will keep you posted!


Leave a Reply

Volg ons

Please check your feed, the data was entered incorrectly.