Zonnig Athene

Zonnig Athene

Category : Uncategorized

We hebben heel veel geluk met het weer in Athene, het is een hele zachte winter… We zijn al helemaal gewend in ons appartement (met name omdat we nogal druk zijn met werk!) want we komen weinig buiten… Op zich goed want de boekingen lopen binnen 🙂
Naast de buurt verkennen qua supermarkten en hardlopen in de wijk zijn we ook al lekker uit eten geweest. Het op een na beste restaurant van Athene zit bij ons in de wijk… Het moest zo zijn! Heerlijke Griekse gerechten en op vrijdag, zaterdag en zondag live muziek. Zo zitten wij dan tussen alleen maar Grieken ons eten in het Grieks proberen te bestellen. Dat lukt al aardig, al komen er nog behoorlijk veel Engelse woorden tussendoor. Bij de bakker: alleen Grieks, in het restaurant: 50% Grieks 🙂 We komen er wel! Grieken vinden het in ieder geval heel erg leuk dat we het proberen, en wij gaan het steeds leuker vinden.
KalamakiMarina
Van het weekend zijn we ook in de haven geweest, heerlijk om daar weer te zijn! Het was ook heel erg mooi weer dus als vanouds (op de temperatuur na… nog nooit met een trui aan in de haven geweest!). We gaan morgen kijken naar een boot. De Paros, deze is van hetzelfde merk als de boot die al op de site staat, alleen in een iets betere staat. Volgende keer meer daarover!


Leave a Reply

Volg ons

Please check your feed, the data was entered incorrectly.